Petits gegants


Pequeños Gigantes
va començar fa dues setmanes i va ser dimecres a les 22:30 h.

És un programa alegre i innovador que s’emet a Telecinco. El presenta Jesús Vázquez.

El jurat és molt divertit. Surt Angy, que va fer la sèrie de Física o Química, també va sortir a Factor X, és cantant i actriu. Jorge Cadaval també surt, ja que és un del famós duo “Los Morancos“. Ell és molt divertit, és un artista de cap a peus. I per acabar anomenarem la sublim i meravellosa Melody, que va fer famós el “Ball del goril·la“.

Pequeños Gigantes és genial, surten nens de diferents edats, però els que s’emporten la palma són els petitons. Tenen una sal, una desimboltura i una gràcia que te’ls menjaries a petons. Resulta que la setmana passada van haver de fer una entrevista al il·lustríssim Antonio Orozco, que és cantant i compositor. Les preguntes que li van fer van ser sucoses i alhora molt gracioses. Són autèntics i encantadors, i fan que el públic els adori.

*Text original en castellà.

3 Comments on “Petits gegants

  1. M’agradaria que escriguèssis sobre el programa del tu cara me suena mini, si es que t’ho mires. També està molt bé i es de nens. Fa molta gràcia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *