Una nova vida

Foto: Chris Gilbert

En la meva trajectòria laboral, durant els darrers gairebé 7 anys a l’empresa PLANA- ARTÚS des de que vaig començar, els he dedicat 8 hores i mitja del meu temps. Tots coincidien que tant el meu cos com el meu estat psíquic necessitaven un canvi radical, ja que tant l’estrès com l’esgotament començaven a fer estralls.

Era evident que havia de donar carpetada i tornar a començar de zero, de manera que començar una nova vida era necessari i d’aquesta manera tenir més dedicació per a mi i més temps lliure.

Una vegada més els dono les gràcies, ja no només a la meva família, sinó també a la Fundació Catalana Síndrome de Down i als meus propis superiors. Estic renaixent de nou, ja que ara vaig més descansat.
Fins i tot dins del meu temps d’oci, tindré més tardes, de les que començo la nova temporada amb noves activitats. A més del curs de ball i les activitats d’oci, ara m’estreno en teatre.

Perquè avui en dia si no et recicles a temps, o bé t’encaselles o t’encasellen, per això cal saber posar les teves pròpies limitacions per poder tirar endavant.

*Text original en castellà.

One Comment on “Una nova vida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *