Adéu al Sr. Pedro Peña, se’n va un gran

pedropena

Foto: www.telecinco.es

Tant el món teatral com el de la televisió es vesteixen de dol i estan consternats per la notícia de la pèrdua del veterà actor D. Pedro Peña, mort a l’edat de 88 anys.

Encara som molts, tant companys de professió com tots els seus éssers estimats, que seguirem plorant l’adéu d’un dels grans dels escenaris i la petita pantalla.

Sempre el recordarem per les seves grans obres teatrals ja siguin comèdies, sarsueles, sainets o bé revistes al igual que musicals.

Dins  la seva llarga trajectòria es va fer més popular a la petita pantalla, en sèries de ficció nacional. El seu darrer paper reconegut va ser en la ficció va ser la sèrie coneguda com “Un paso adelenate” compartint cartell amb Lola Herrera i Natàlia Millán, iniciant-se en la de “Farmacia de guardia”.

Però seria amb “Médico de familia” amb la que es guanyaria l’aplaudiment del públic, que amb el paper de l’entranyable avi de la família, arribaria al cor de totes les cases de tots aquells seguidors d’aquesta sèrie, que la van seguir fins al seu últim capítol.

El seu major repte a la vida va ser durant la seva lluita amb l’Alzheimer, que ja arrossegava durant un temps i estaria ingressat des del passat 15 de setembre, fins el dia de la seva mort.

El poble de Tordehumos, a Valladolid, acomiada a un mite dels escenaris i amb tots els reconeixements que es mereix.

 

* Texto original en castellà.

One Comment on “Adéu al Sr. Pedro Peña, se’n va un gran

  1. Paco megusta tu articulo e res un crac a nimo aver si a ces una
    poesia megustaria que a ces una entrevista a los morancos sonmisidolos i me gustaria reime muxo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *