El racó del bon cinema: TORRENTE 5 (Un vegada més torna a superar-se)

Foto: www.torente5.com

Era inevitable, el gran èxit que està tenint en taquilla està més que justificat, perquè entre altres coses i després d’haver vist les 4 anteriors lliuraments de la saga Torrente, el mateix Santiago Segura reconeix que ha tornat a superar-se.

Una vegada més torna a apostar pel millor de cada casa, destacant Jesulín de Ubrique com el seu fidel escuder i Maria José Campanario interpretant una persona d’ètnia gitana.

Torna a rescatar velles glòries del nostre cinema espanyol com: Andrés Pajares, Fernando Esteso i el desaparegut Tony Leblanc, a més de Chus Lampreave.

També cal destacar l’aparició estel·lar de l’actor Alec Baldwin i els cameos més habituals, que han volgut demostrar el que valen en el món del cinema, fins i tot malgrat que molts d’ells no són actors.

I és que estem davant d’una cinta cinematogràfica que lluny de ser una altra “torrentada” més, no sabem a quants premis del setè art serà nominada, el que sí és segur que tant la bona crítica com l’aplaudiment del públic ho té segur.

Text original en castellà.

One Comment on “El racó del bon cinema: TORRENTE 5 (Un vegada més torna a superar-se)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *