On és el senyoriu del qual tant presumeix Ancelotti?


Foto: Wikipedia

En la nostra lliga nacional podem dir que tenim els millors entrenadors del món i que cada un d’ells pot presumir de tenir el seu propi estil, classe i categoria, a més de tenir el seu propi llibret.

Molts d’ells no només ho demostren en el terreny de joc sinó també fora d’ell, i només d’aquesta manera es distingeixen d’aquells que són millors o pitjors persones.

Però si hi ha algun tècnic de qui es pot dir que a més de presumir ja no només de tenir el seu propi estil, la classe que caracteritza els italians, la categoria pels seus anys d’experiència sinó a més del seu propi senyoriu, aquest és Carlo Ancelotti.

El míster que dirigeix l’equip madridista, tot un senyor de cap a cap i que com a tal hauria de donar exemple als seus jugadors, ha quedat retratat ironitzant sobre les substitucions de Messi.

Pel que és evident que l’hàbit no fa el monjo i pel que ens porta a preguntar-nos on és aquest senyoriu que tant fa gala i presumeix el mateix Ancelotti?.

Està clar que l’entrenador que porta els comandaments del vestuari de la casa blanca s’està deixant arrossegar tant per la “caverna mediàtica” com pels propis mitjans de la capital.

*Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *