EL BARÇA DE LUIS ENRIQUE JA TORNA A SER EL BARÇA

La Lliga ha tornat després de la parada de les seleccions i la veritat és que a l’equip de Luis Enrique no li ha pogut anar millor. El temut virus FIFA, més que perjudicar-lo, sembla que li ha donat la sobredosi de moral que li feia falta. I d’aquesta manera aconseguir els seus objectius més prioritaris, i el liderat és un d’ells, però això passa per aconseguir la tercera victòria consecutiva.

El Sevilla d’Emery havia arribat a Can Barça amb la intenció de sortir de la regularitat en la que estava ficat el que porta de temporada.

Però entre el millor Messi de la història i l’intestimable ajuda de Neymar i Rakitic no només van aconseguir els 3 punts sinó que van golejar l’equip de Nervión.

També cal destacar que tota l’afició barcelonista celebra que el jugador argentí hagi finalment aconseguit no només igualar el mític Zarra, sinó que a més l’ha superat.

El que és evident és que el Barça de Luis Enrique ja torna a ser el Barça, ja que ha tornat a obrir el pot de les seves millors essències.

I que nosaltres, tant seguidors com socis, ja podem tornar a sentir-nos orgullosos de pertànyer al que sempre ha estat “més que un club”.

* Text original en castellà.

Foto: L. F. Salas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *