El meu cap de setmana (del 31 d’octubre al 2 de novembre del 2014)

Començo el divendres per la tarda, tinc un curs de balls de saló a l’espai2 de la Fundació Catalana Síndrome de Down. Vam fer el “Thriller” de Michael Jackson, que acompanyen els zombis .Quan va acabar la classe de balls de saló vaig agafar el tren fins a Montcada, on m’esperava la meva mare a l’estació per anar a sopar amb la família i després a dormir perquè estava cansada.

L’endemà dissabte, al matí em vaig quedar a casa amb la meva mare i vam anar a comprar moscatell, perquè anàvem a dinar a casa dels meus tiets per celebrar la castanyada amb la família. Vermut i després ous farcit amb beixamel, rostit de pollastre i el típic de la castanyada: moniato, castanyes i variat de panellets.

Cap el vespre vaig veure només la 1ª part del partit de futbol Barça-Celta de Vigo que anaven 0-0, perquè havia d’anar a veure una obra de teatre, una historia d’amor musical que es diu “lo tuyo y lo mío”. Una nova i sorprenent comèdia musical.

Tracta d’una parella a la qual li passa de tot. Interpreten una historia d’amor cantada per ells, per emocionar, riure i gaudir fan un diàleg amb els èxits dels anys 60 fins els nostres dies. 75 cançons en 75 minuts, per recordar el més sublim i el més “friki” de la història musical del nostre país. Recomano que aneu a veure-la al teatre Club Capítol, que està a Barcelona.

El diumenge a la tarda vaig fer la bossa per tornar cap a casa.
Fins aviat!.

*Text original.

One Comment on “El meu cap de setmana (del 31 d’octubre al 2 de novembre del 2014)

  1. Hola Montse, que bé que hagis fet un article. Sabem que et costa pero amb esforç ho aconsegueixes. Veus que bé? T’ha quedat bé. Nomès hi faltava un detall que es posar un link per poder comprar les entrades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *