Fundació Ludàlia

A hores d’ara la Fundació Ludàlia té a disposició la discoteca Luz de Gas, al carrer Muntaner entre Avinguda Diagonal i Travessera de Gràcia, els diumenges a la tarda en la franja horària entre les 17:00 i les 20:30 h. De música hi ha molts de tipus. D’activitats ni han moltes: comencen per concursos i concerts i acaben per teatre i “Trobem-nos”.

La Fundació Ludàlia a part de tenir un Grup d’oci, també te contactes per tota Barcelona. Podríem anomenar Unilever que abans estava a la Illa Diagonal i ara la Seu la tenen a Viladecans. Amb aquesta entitat havien fet un curs de cuina. Esta obert per persones de tot tipus i et pots trobar a persones amb síndrome de down, que venen aquí a la Fundació Catalana Síndrome de Down.
Incloem un repertori de festes:
– Halloween
– Cap d’any
– Nadal
– Carnaval i la famosa festa de la Primavera, que hem de portar una flor o un accessori blanc.
Sense oblidar les vacances d’estiu, les felicitacions de Nadal i el Grup d’excursionisme dirigit per dues persones que en saben molt d’alta muntanya.

Si esteu interessats en aquesta entitat, poseu-vos en contacte amb la Fundació Ludàlia o l’email: ludalia@ludalia.com.

*Text original.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *