JORNADA DE REFLEXIÓ EN EL CAMPIONAT NACIONAL

El campionat nacional es pren un respir pel que fa a la primera divisió, pel que la selecció espanyola, així com altres seleccions, passen a prendre el relleu de les notícies als mitjans, tant de premsa escrita com informació televisiva.

Ara és el moment de viure una jornada de reflexió al mateix temps que analitzen el que fins ara hem vist i viscut en el que portem de temporada.

El Reial Madrid que dirigeix Ancelotti ja no sembla el mateix dels primers enfrontaments i per ara s’ha convertit en un líder que conta els seus partits partits per victòries. Al Barça de Luis Enrique, que malgrat manté la mateixa il·lusió que a l’inici i malgrat les dues últimes victòries, encara li queda molt a fer.

Des que va arribar Nuno a València, ja es veuen més a prop de jugar la Champions, l’Atlètic de Diego Pablo Simeone, tot i ser el vigent campió, està anat a batzegades. Mentre, la resta dels 20 equips ho estan portant com poden.

Pel que és evident que fins la pròxima jornada estarem tots amb la rejovenida selecció de D. Vicente del Bosque, esperant que aconsegueixi la victòria que necessita davant Bielorrússia per classificar-se a la propera Eurocopa de França.

One Comment on “JORNADA DE REFLEXIÓ EN EL CAMPIONAT NACIONAL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *