CURS DE DRETS HUMANS

Al principi, quan vaig veure el programa de la Fundació Catalana de la Síndrome de Down, dels cursos que feien no me n’interessava cap.

Però ma mare, quan el va veure, em va engrescar a que el fes. Jo no les tenia pas totes. Em pensava que seria d’una altra manera.

O sigui, de dir els drets que tenim cadascú. Però vaig començar, els dimarts al matí de 12:00 a 13:30 h, i em va agradar. De professor tenia en Sader Samb, i explicava molt bé el que era la vida. Però per motius que desconec, se’n va anar i jo ho vaig deixar. Ho vaig deixar perquè tenia un treball i no podia anar. Vaig trigar molt de temps en tornar.

Quan vaig tornar em va sobtar molt que hi hagués un mestre nou. Hi anava al matí, després ho vaig passar a la tarda per qüestió d’ horaris.

El professor del curs de Drets Humans es diu Edgar Prat. Quan parla de la vida, de la política i de les persones em cau la baba. Ho explica tan bé que em fa endinsar en un altre món. És el món espiritual, on pensadors i profetes eren els reis.

Podria anomenar Aristòtil, que es regia per el món animal i mineral; Husserl, per les matemàtiques i l’astronomia; i el famós Galileo Galilei, astrònom, ja que li encantava observar les estrelles.

Molts han passat i han fet història.

Com ajudar la gent necessitada.

Això és el Cercle Vital.

La meva àvia diu que quan som petits tenim una plaqueta que diu el destí que ens pertoca, però quan ens fem grans aquesta plaqueta desapareix i nosaltres no ho veiem.

“Penso, per tant existeixo”, de René Descartes.

Segur que vosaltres teniu alguna cosa important que heu de fer i no sabeu quina és.

La Fundació Catalana de la Síndrome de Down no us donarà la resposta. La resposta la teniu en el vostre interior.

* Text original.

Foto: http://en.wikipedia.org/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *