Les dues cares d’una mateixa jornada

Mentre que als voltants del Bernabéu segueixen comptant els seus partits per victòries, convertint-se així una setmana més en un líder imbatible, a can Barça no poden dir el mateix.

Després de quatre victòries consecutives arribaven a Getafe amb la intenció d’aconseguir un cinquè triomf en el campionat nacional, va resultar que s’han trobat amb un adversari que ha sabut estar al seu lloc.

El Barça de Luis Enrique va acabar la trobada amb el mateix resultat de l’inici amb el qual ha tret un empat, que a priori un punt sempre va bé si no fos perquè no ha estat suficient, ja que els allunya del liderat.

No volem pensar que el vist en el partit de Champions només sigui fruit d’un dia d’inspiració de la plantilla, perquè el club no ha de dependre del seu trident Messi-Neymar-Suárez, en el dia que falta un, perquè abans o després també poden fallar.

Per sort per a la seva afició un mal partit igual, que un mal dia, el pot tenir qualsevol i només l’entrenador asturià sap tocar la tecla per tornar pel mateix camí, i davant el Còrdova en la pròxima jornada tindran una nova ocasió.

* Text original en castellà.

Foto: Pixabay

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *