Risto Mejide, un periodista exemplar

Porto a terme aquest escrit perquè em veig amb la necessitat d’explicar lo molt que em sorprèn Risto Mejide.

El vaig veure per primer cop al programa Operación Triunfo, en el qual va adquirir un paper de “tío duro” o, el que és el mateix, persona exigent. Crec que va ser durament criticat a causa d’aquest fet. Tot i que a mi em costa una mica creure’m que ell realment sigui així, per això faig un escrit per sol·licitar una entrevista aquí a la pagina web d’ÈXIT21.

Espero que ell accepti ser entrevistat per mi, perquè jo soc molt fidel al seu programa: Viajando con Chester.

Si ho faig és degut a que m’agrada molt veure com aconsegueix treure informació d’una forma sorprenen, tan sols amb paraules!!!

I com ja he dit anteriorment vull entrevistar-lo per treure’m aquella espina clavada en mi corazón, o sigui resoldre el fet de saber realment qui és? com és? i per què? I així poder saber qui és en realitat aquesta persona. Jo l’admiro i me’l miro amb molta atenció, i , a més, escolto i veig amb molt d’entusiasme tots els diumenges i reflexiono després d’escoltar-lo.

Risto serás todo lo bueno y lo malo que pueda llegar a pensar la gente de ti pero para mí ¡¡eres toda una persona realmente admirable!!

Després de haver entrevistat la Marta Sánchez, cantant de pop espanyol, m’ha sorprès l’entrevista a Juan Manuel Montilla, “el Langui. És rapero i a més una persona amb una discapacitat força evident, la paràlisis cerebral.

Per últim dir una frase que ell mateix a escrit al coixí amb l’entrevista de Juan Manuel Montilla:

Risto me jode

¡¡¡Espera y verás!!!

*Text original.

Foto: Wikipedia.

One Comment on “Risto Mejide, un periodista exemplar

  1. Ui, prou feina tindreu en entrevitar-lo ja que ell li costa de que li fagin entrevistes amb ell i la de tanta gent que el vol entrevistar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *