Tv3

Aquest escrit és creat i impulsat per donar un agraïment molt gran a un canal televisiu del qual jo només puc dir i donar les gràcies de lo molt que m’agrada.

Tot perquè m’ha ensenyat moltes coses bones i dolentes amb programació realment enriquidora com ara:

La granja, Filiprim, Un tomb per la vida, La vida en un xip, Tres pics i repicó, la Trinca, El tricicle, el Club Súper 3, 30 minuts, Valor afegit, Els matins de Tv3, Divendres, Sense ficció, El convidat, La columna, Vendelplà, Catalunya des de l’aire, la Marató de Tv3….I molts més que no anomeno per no allargar-me.

Tot un seguit de programació que jo he vist i escoltat amb molt interès i entusiasme, com també he après moltes coses.

Com també he de ser crític amb les pel·lícules que han transmès en aquest canal que no és que hagin estat interesants però no han acabat de ser del meu interès o prou ajustades al meu gust cinematogràfic.

Per acaba dir que: ahir, avui i demà sempre hi serà Tv3 a la meva vida.

Gracies Tv3!!!

*Text original en català.

Foto: TV3.

One Comment on “Tv3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *