UN MÓN MILLOR

Aquest escrit està generat degut a una preocupació sorgida en el meu món interior, la qual no m’agrada gaire que sigui així.

Aquesta preocupació fa referència a una cosa molt clara i evident, passa a molts llocs i des de ben petits ens ho inculquen.

Quina és?

Des de el dia que ens creen i venim a aquest món ens ensenyen a ser competitius amb nosaltres mateixos i amb els demés, gairebé be sense ser-ne conscients. Molts cops fem mal conscientment i inconscientment a qui tenim al nostre voltant.

Ser competitiu és bo per millorar un mateix però a la vegada és dolent perquè som més egoistes i individualistes, com també erosionem el nostre voltant social i cultural.

Jo crec que no és massa bo per a ningú ser excessivament competitiu, per això vull poder fer un petit moviment que potser a dia d’avui no tindrà resultats immediats, però potser sí en tindrà en un futur o almenys això espero, i si no es així ho hauré intentat.

La idea es tenir un creixement i desenvolupament més bo i que des de petits coneixem la superació d’un mateix per millorar, però també tinguem en compte la comprensió, l’empatia, l’escolta, la tolerància, la diferència i el respecte a nosaltres mateixos i als demés. Per així poder fer les coses més conjuntament i poder millorar com a persones cíviques.

Això també ajudarà a fer desaparèixer prejudicis, tòpics i mals pensaments adquirits de diferents generacions com també racismes i enveges.

Us hi animeu?

M’ajudeu?

Voleu col·laborar?

Si es un sí, GRÀCIES, i si no gràcies per dedicar-me una estona a llegir-ho.

Tot aquest escrit ha sorgit de fer pràctiques amb nens molt petits i detectar-ho amb un grau molt alt i per mi preocupant.

* Text original.

Foto: www.freeimages.com

One Comment on “UN MÓN MILLOR

  1. Em miro al mirall i veig que tens tota la raó. Ens hem de canviar i canviar així el món. Gràcies per l’escrit.
    Una abraçada desde Berlin!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *