UNA JORNADA MARCADA per la tragèdia

Si en una cosa coincidim tots és en que quan hauríem d’estar parlant de la nova jornada futbolística, per desgràcia no és així.

Una vegada més, la violència a l’esport ha marcat el que ha estat l’enfrontament entre l’Atlètic de Simeone i el Deportivo de Víctor Fernández, per una baralla entre els aficionats més radicals d’ambdós clubs. Pel que fa al partit, ha quedat en segon pla.

Han estat moltes les ocasions que hem viscut de moments violents en la història del nostre futbol però aquesta supera els límits de la legalitat, i som molts els que recorden el cas del jove Zabaleta.

En aquesta ocasió h a estat un aficionat del conjunt gallec una víctima més de la pàgina negra de successos d’aquest dia, en la que donem per segur que seran molts dels partits que queden per disputar-se que es vestiran de dol dedicant un minut de silenci.

És evident que aquests seguidors radicals no han de quedar impunes i no només parlem d’un tipus de càstig disciplinari, una bona temporada a la pressió seria el més just.

Perquè són molts d’aquests grups radicals els que sovint taquen el millor espectacle del nostre campionat nacional i, pel bé de tots, no ho podem permetre.

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *