Diari d’un jove amb la síndrome de Down. Capítol 1: La meva rutina diaria

En mi rutina diària, entre les meves 5 hores diàries en les que actualment exerceixo la meva professió, i altres activitats vaig cobrint la meva particular “agenda de ministre”.

Solc començar els dies sortint de casa entre les 08:00 i les 08:30, encara que intento sortir una mica abans per iniciar la jornada laboral. El dilluns en acabar al mig dia em dirigeixo a la Fundació Catalana Síndrome de Down.

Quan estic allà, a més de dinar amb els companys de l’equip d’Èxit21, després ens reunim i on decidim quins són els articles i també quines són les entrevistes que publicarem al Èxit21.

La resta de dies que em queden lliures, les tardes dels dimarts i els dijous, passejo pel meu barri amb la meva mare.

En els dimecres i els divendres ja entren les meves activitats, ja siguin les classes de teatre o els balls de saló. Amb aquesta última és amb la qual s’inicia el meu cap de setmana.

La tarda de dissabte és quan tinc les meves sortides amb el meu grup d’amics. Ja quan arriba al diumenge és l’únic de la setmana com a via d’escapament per tornar a començar una nova aventura.

És evident que tot i tenir un cromosoma més que la resta dels ciutadans que formen part del nostre dia a dia, podem tenir una agenda similar a la meva com a la de qualsevol altre treballador amb qualsevol altre ofici.

*Text original en castellà.

One Comment on “Diari d’un jove amb la síndrome de Down. Capítol 1: La meva rutina diaria

  1. Buenos días, acabamos de descubrir tu blog. Enhorabuena!
    Queremos dejarte nuestro enlace https://www.youtube.com/watch?v=8l9JLbpqHec para que conozcas la campaña #latteateunasonrisa de la Fundacion sindrome de down del pais vasco. Con esta campaña queremos enseñar las Capacidades de las personas con discapacidad. ¿Nos ayudas a difundir?

    Muchas gracias

    Un saludo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *