El Barça de Luis Enrique ja pinta bé

Després de les últimes victòries entre les aconseguides en el campionat nacional fins al final de la primera volta de la temporada i les trobades de copa, és clar que el Barça de Luis Enrique ja pinta bé.

Pel que era d’esperar que la victòria aconseguida amb una clara golejada davant l’Elx ha estat la cirereta d’una setmana fantàstica que dóna peu a que l’aficionat barcelonista vegi la possibilitat d’aconseguir la Copa, la Lliga i la Champions.

Aquesta sí que ha estat la millor manera de començar la segona volta de la lliga espanyola, al mateix temps que el camí ja comença a aplanar.

Però compte amb deixar-se endur per l’eufòria, perquè d’aquí fins arribar a la meta final seguirà havent-hi obstacles. Si ho fan bé, anant partit a partit, els podran superar.

De moment segueix trepitjant-li els talons una setmana més al Reial Madrid, que segueix sense donar treva en el lideratge, després d’haver vençut el Còrdova. Tot i així, gairebé van haver de demanar l’hora.

Abans o després de la caiguda de l'”imperi galàctic”, és evident que l’equip que dirigeix Ancelotti acabarà acusant l’excés de trobades tot i no estar competint per la Copa, i hi allà hi haurà el club blaugrana a l’aguait, que amb les il·lusions renovades tornarà a estar al lloc del qual no hauria d’haver sortit.

Un cop més el propi Luis Enrique ja ha recuperat el crèdit així com la confiança del seu president, i perquè si segueix amb aquesta mateixa rutina de triomfar cada setmana, els títols importants acabaran arribant abans o després.

I no només és qüestió d’optimisme ja que aquesta és la realitat que es viu al carrer, pel que som molts els que estem segurs que el millor Barça dels millors temps tornarà a obrir el pot de les seves millors essències.

*Text original en castellà.
Foto: Pixabay.

One Comment on “El Barça de Luis Enrique ja pinta bé

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *