La crítica de cinema: “NIT AL MUSEU 3 El Secret del faraó”

Per als fidels del bon cinema però sobretot de les pel·lícules que juguen amb la comèdia, aventura i moments d’emoció a flor de pell és evident que Nit al museu 3 és la seva pel·lícula.

La pel·lícula tracta sobre un vigilant de seguretat d’un museu de cera en el qual totes les seves figures cobren vida a través d’una placa del Faraó.

Aquells que hagin vist les 2 primeres entregues d’aquesta cinta del setè art és evident que han de veure aquesta última entrega, i que probablement pugui haver-hi un quart film.

Cal destacar el bon treball de l’actor Ben Stiller i l‘Oscar el té assegurat. Cal esmentar també el paper del desaparegut Robin Wiliams que és evident que és el millor reconeixement a aquest actor.

Sense comptar també amb un repartiment d’actors i actrius tant de renom així com de figurants desde Hugh Jackman a Owen Wilson que segurament també tinguin la seva estatueta corresponent.

Els asseguro qui la vegi passarà una tarda de cinema de la qual no voldrà perdre ni un minut de l’hora i mitja que dura, ni de bon tros es mourà de la seva butaca perquè gaudirà com mai ho haurà fet.

*Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *