Estem tots amb Edurne

És evident que al nostre país tenim moltes i molt bones cantants o bé grans artistes de la música, moltes d’elles amb llargues trajectòries des d’adolescents fins a l’actualitat.

N’hi ha altres que, no obstant això ho porten a l’ADN, ja que pertanyen a aquestes famílies dels més grans mites de la nostra història musical.

Però el poble espanyol ja ha parlat i l’elegida per representar-nos en el pròxim Festival d’Eurovisió és Edurne.

Aquesta jove i guapa cantant es va fer conèixer en el concurs televisiu d’Operación Triunfo i va provar sort en altres programes de ball com “Más que baile” i fins i tot imitant a “Tu cara me suena“.

Ningú diu que ho tingui fàcil ni molt menys ja que cada país candidat  també s’ho currarà per emportar-se aquest festival.

Tampoc li demanem que guanyi, que si ho aconsegueix ho celebrarem, però almenys amb que quedem dels tres o quatre primers de la classificació final ja ho considerarem com triomf.

El nivell està molt alt, pel que serem molts els que li donarem tot el nostre suport incondicional perquè entre Edurne i tots els seguidors del certamen es pugui mantenir el pavelló ben alt.

Perquè només ella pot aconseguir el que altres van intentar i es van quedar en el camí, perquè la pròpia cantant val molt més que per a aquests programes televisius que només valen pels seus índexs d’audiència, i el fet de representar Espanya també li pot rellançar la seva carrera i fins i tot convertir-se en la nova icona de totes les nostres discoteques.

*Text original en castellà.

Foto: Wikipedia

One Comment on “Estem tots amb Edurne

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *