DIARI D’UN JOVE AMB SÍNDROME DE DOWN. 4º CAPÍTOL: ELS MEUS CARNESTOLTES DES DE LA  MEVA MÉS TENDRA INFÀNCIA

Després d’haver repassat la meva faceta professional, ara toca la meva part més extravertida repassant el que han estat els meus carnavals des de la meva més tendra infància.

Viatjant en el temps, ens n’anem a l’any 1.981 quan havia complert tan sols 2 anys, i la majoria dels meus veïns del barri tan sols els hagués passat pel cap dir-me: aquest noi és un dimoni!, i és que precisament m’havien disfressat d’això.

A mesura que anava creixent ja anàvem canviant de vestit passant a ser un barrufet fins a ser un rellotge, aquest últim en les festes típiques de l’esbarjo del col·legi.

9 anys després deixem la botiga i estant ja al pis i sent ja adolescent vaig passar a ser un Indiana Jones i un pirata i encara seguia anant al mateix centre escolar, per al primer m’havien prestat un barret australià.

En dues ocasions vaig arribar a ser JR. Ewing , la segona vegada per retre-li homenatge davant la seva mort, a partir d’aquí va començar la meva afició per les disfresses de vaquer. Fins i tot vaig arribar a ser Chuck Norris fent del personatge de Walker Texas Rangers.

En alguna ocasió també he estat Robert Englund en el paper de Freddy Krueger, en l’actualitat he participat en diversos concursos de disfresses, on he exercit de l’avi de Frankestein i de militar anglès i, per variar, he tornat a ser cowboy en el curs de ball.

Queda demostrat que en els meus 35 anys podria determinar que la meva vida ha estat un carnaval, com si estiguéssim parlant del meu altre jo, com si estigués predestinat a ser l’ànima de la festa en tots els sentits.

Serà per això que en el moment que vaig venir al món a les 23:00 hores de la nit ja estaria “marcat” per la festa, i és que és evident que tant en la meva família com dins del grup d’amics i també en vacances, sempre seguiré sent el fiestero.

*Text original en castellà.

Foto: Pixabay.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *