DIARI D’UN JOVE AMB SÍNDROME DE DOWN. CAPÍTOL 3: LES MEVES GESTIONS DE CADA DIA

Després de l’expectació que han generat els dos primers capítols, era evident que eren molts els que esperaven ansiosos per saber quines són les meves gestions de cada dia.

Així doncs tant se val que sigui dilluns com a qualsevol altre dia de la setmana, ja que les tasques diàries vénen a ser les mateixes, moltes d’elles són externes.

Les més freqüents són els tràmits d’hisenda, seguretat social, correus, alguna vegada que altra també vaig al registre mercantil o al de la propietat.

Però les més freqüents són la correspondència als clients del despatx, i fins i tot en temporada de Nadal també els solc dur algun obsequi nadalenc.

Després hi aquelles altres, les internes així com: escaneig de documents, fotocòpies, repartiment del correu intern i fins i tot alguna que altra compra la setmana que no ha vingut la comanda del supermercat.

I d’aquesta manera solen passar les setmanes. De tant en tant arriba el típic dilluns sobrecarregat d’estrès i algun que altre aclaparament. Ho solc portar amb paciència.

Els divendres, però, sembla que tot surt molt més amè, és com si fos l’únic dia de la setmana que treballo amb un altre ritme, fins i tot tinc temps per comentar amb els companys les activitats que farem el cap de setmana.

L’única manera per poder fer tot el que faig és dosificant les tasques per així poder gestionar-me i també cal destacar el full de control de les gestions, el que fa que el meu  ofici sigui molt més professional de el que ja és.

És evident que cada dia treballat en aquest despatx és una nova aventura urbana i és el que fa que el meu dia a dia sigui el més creatiu, per tant en el meu cas el treballar deixa de ser una llauna.

*Text original en castellà.
Foto: Pixabay.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *