La preocupació

La preocupació és tant desagradable per a molta gent, però desafortunadament existeix i hem d’afrontar-la lo millor que puguem, i amb el millor optimisme possible, per no caure en un forat depressiu.

Les preocupacions molts cops no tenen solució immediata com voldríem i d’altres no en tenen de solució, tot i així seguim donant-li molta importància i ens crea agonia o angoixa per assolir la solució.

Hem de saber portar-ho de la millor manera possible, si el camí que agafem no és el bo hem de mirar d’intentar canviar de camí sense ensopegar ni fer-nos mal a nosaltres ni a qui estigui al nostre costat.

Les preocupacions que tenen solució, hem d’anar afrontar-les d’una forma continuada i insistent fins arribar al final de la qüestió, per assolir la tranquil·litat i poder anar a solucionar la següent situació.

Animo a tota aquella persona a qui les preocupacions s’apoderen de la seva paciència i la destrueix que faci un canvi rotund i s’ho miri amb molt més optimisme i insistència com ja he dit anteriorment.

A qui li costi més, tinc una proposta molt sana que és escoltar música perquè la música dóna sentit i ritme a tot allò que està apagat, decaigut, trist o poc motivat.

Per tant ja sabeu un punt de vista diferent.

Què en penseu?

M’agradaria molt poder saber la vostre opinió ja sigui positiva o negativa. Perquè m’ajudaria a madurar aspectes meus personal professionals i espirituals. I així prosperar com a persona i també poder desenvolupar el meu creixement personal que estic fent i portant a terme diàriament.

*Text original.

Foto: Pixabay.

One Comment on “La preocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *