Protestes contra la presidenta Dilma en São Paulo (Brasil) prenen l’Avinguda Paulista

Un milió de persones han protestat aquest diumenge (15 de març), a l’Avinguda Paulista, a São Paulo, en contra del govern i de la presidenta Dilma Rousseff. Així com la protesta de Rio de Janeiro, la major part dels manifestants estava composada per famílies i integrants d’una classe social més aviat elevada, composta bàsicament per blancs.

La majoria dels manifestants es va vestir amb els colors de Brasil. Les pancartes portades pels manifestants eren crítiques amb la corrupció i amb les mesures econòmiques del govern de Dilma Roussef. Els grups de manifestants, que advoquen per la destitució de la presidenta Dilma i la tornada dels militars al poder, portaven pancartes demanant la intervenció militar i la renuncia de la presidenta ja.

Després, a la nit, van fer una gran cassolada en contra del govern, com la que van fer els ciutadans de São Caetano do Sul.

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *