UN CLÀSSIC EN ESTAT PUR

Tots coincidiran amb mi en lo gran que és el nostre esport, i en què tenim el millor campionat nacional del món, malgrat ser el campionat de la regularitat. Ja que ens permet el luxe de viure en primera persona un d’aquestes trobades que genera major expectació allà per on passa.

En comparació a altres enfrontaments entre blaugranes i madridistes, podríem dir que el que hem vist i viscut ara ha estat un clàssic en estat pur.

Les dues aficions han gaudit de 90 minuts d’autèntic espectacle i de la intensitat de cada jugada en un Camp Nou amb el seu aforament al complet i en el qual hem comprovat el potencial de tots dos, en dues parts per a cadascun.

Queda demostrat que, malgrat el marcador advers, l’equip d’Ancelotti segueix sent un perill en el contraatac.

Però una vegada més el club que dirigeix Luis Enrique ha sabut donar-li la punta quan més cap a falta, i d’aquesta manera s’aferma en el liderat de la taula classificatòria almenys fins al cap de setmana vinent.

A deu jornades per a aquelles trobades que dictaminessin el final de temporada i amb això la conquesta de la Lliga, traiem una conclusió molt determinant:

En primer lloc, que els barcelonistes van llançats cap al títol de lliga, que llevant les pedres del camí – Reial Societat i Màlaga-, han fet una temporada que ni ells s’haguessin imaginat.

I a tot això els de Carlo Ancelotti han entrat en una dinàmica perillosa, que si no saben com sortir d’ella, hi haurà un altre canvi de cromos en la propera campanya.

Pel que és evident que han sortit de Can Barça més tocats de com ja venien però almenys poden dir que han sabut plantar cara al capdavanter i jugar el millor que han sabut.

* Text original en castellà.

One Comment on “UN CLÀSSIC EN ESTAT PUR

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *