AQUESTA ÉS LA FIRA D’ABRIL DE BARCELONA

Un any més, la Ciutat Comtal torna a posar-se la bata de cola, la peineta amb magnificència i la millor gastronomia d’Andalusia. Sense comptar, també, les millors casetes, a més de la millor música, per tal que molts dels que vivim a Barcelona ho gaudim en gran.

Si hi ha una de les grans cites que més banys de masses genera, després del dia gran com és el dia de Sant Jordi, després d’haver viscut el dia de les roses i dels llibres, aquesta és la Fira d’Abril de Barcelona.

Els voltants del Maresme-Fòrum tornaran a acollir un dels esdeveniments amb més art pels quatre costats. Segurament no tingui tot el folklore de la de Sevilla, però és que és evident que no té res a envejar a la ciutat sevillana.

Mentre que la Fira sevillana tancarà les seves portes aquest mateix cap de setmana, la de la “Sevilla petita” la podrem viure fins els primers dissabte i diumenge de maig, coincidint amb el Dia de la Mare. Fins llavors serem molts els que ens posarem les nostres millors gales per estar-hi les hores que facin falta.

Tot i que la nostra Fira s’hagi tornar molt política i comercial, allà estarem tots per sentir-la en primera persona. Puc dir-ho de moltes maneres, perquè, des de que va deixar d’ubicar-se a la zona de Santa Coloma, sempre hi he anat i hi aniré les vegades que facin falta. Entre altres coses, perquè és una de les activitats amb les que més gaudeixo i, potser, siguin molts els que la sentin i la visquin com tots els que la fan possible per tal que a nosaltres no ens falti de res.

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *