A Luis Enrique se li complica el tram final de la Lliga

El conjunt blaugrana arribava a Sevilla en una trobada d’aquelles en les que, en altres situacions bé val un títol, amb una única missió: ampliar encara més el seu avantatge sobre els madridistes però, sobretot, estar més a prop de la Lliga.

Si no fos perquè els de Carlo Ancelotti disputaven la seva contesa enfront l’Eibar quatre hores abans i que, per cert, va acabar amb una clara victòria. Això va fer que la plantilla del tècnic asturià hagués d’obrir el pot de les seves millors essències i jugar encara millor del que ens tenen acostumats.

Però els gols de Lionel Messi i Neymar no van ser suficients per tornar amb els tres punts del Ramón Sánchez Pizjuán i van haver de conformar-se amb treure’n un de sol d’un repartiment de punts molt conformista

Tot i que encara mantenen el lideratge del campionat nacional amb dos punts de diferència, no justifica que a Luis Enrique se li complica el tram final de la Lliga.

És evident que ningú havia dit que la Lliga de la regularitat ens l’haguessin de regalar, ni molt menys i, a més, tenint en compte que a partir d’ara, cada trobada disputada es converteix en diverses finals, i la d’avui era una d’elles.

D’aquest “examen” surten amb un aprovat molt just, encara que potser molts els hi haguessin donat bastant menys del que es mereixen i, tot i així, encara seria precipitat tornar a perdre la il·lusió en aquesta plantilla que encara ha de demostrar del que realment és capaç.

En la pròxima jornada tornem a la sobretaula, on ens visita el València de Nuno Espírito Santo, que també el posarà a prova i que aquí estem esperant, també per gaudir d’un duel que tampoc deixarà indiferent a ningú.

Abans o després, la conquesta del campionat nacional està a la cantonada i sembla estar escrit que tant els barcelonistes com els madridistes faran tot el que estigui a les seves mans perquè els aficionats d’ambdós clubs, com tots els seguidors del bon futbol, gaudim d’aquest final de temporada com es mereix.

* Text original en castellà.

One Comment on “A Luis Enrique se li complica el tram final de la Lliga

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *