Un derbi amb un color molt especial

En aquest dissabte festiu en el que moltes persones estan passant el dia pels voltants del recinte del Fòrum, a Cornellà, s’ha disputat una d’aquelles grans trobades, que a aquestes altures de la competició pot decidir un gran títol.

L’equip del tècnic Luis Enrique es veu en una nova tourmalet de partits decisius en menys d’una setmana, això fa presagiar que aquesta contesa enfront els “pericos” és el primer d’ells.

Amb aquesta olor de Fira d’Abril dins del nostre ambient a la Ciutat Comtal, pràcticament es podria dir que hem viscut un derbi amb un color molt especial en què tant Neymar, com el propi Messi s’han encarregat personalment d’aconseguir una nova victòria que els acosta una mica més a aconseguir la Lliga del Campionat Nacional.

Luis Enrique, gairebé sense temps per assaborir el triomf aconseguit, ha s’està concentrant en rebre el Getafe el pròxim dimarts. Si mantenen aquest mateix ritme, aconseguir els tres títols importants ha passat a ser d’un somni a una realitat bastant patent.

La recta final de la competició ja comença la baixada i sense frens, tant el València com l’Espanyol, igual que molts d’altres, han acabat mossegant la pols, al mateix temps que s’han quedat pel camí.

Tornant al nostre derbi, la plantilla blaugrana, tot i el succeït en el seu propi estadi, tornarà a fer una carpetada i a centrar-se en el que realment els importa. Una vegada que la salvació ja l’hagin aconseguit, hauran de mirar de reüll per entrar a la zona europea.

A expenses del que pugui fer l’equip madridista durant el que queda per jugar, seguiran disputant-li el lideratge al líder, encara que abans o després, acabaran llençant la tovallola i se centraran en el que realment els hi importa. La 11a Champions per les vitrines del Santiago Bernabéu, sempre i quan no els avanci algú altre. El club blaugrana també té totes les paperetes per aconseguir-la.

* Text original en castellà.

One Comment on “Un derbi amb un color molt especial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *