Cantautors i les seves cançons

Al llarg de la meva vida, sempre la música m’acompanya, sobretot, els cantautors, i les seves cançons. Les lletres d’autor, per mi, tenen alguna cosa especial: sempre m’identifico amb alguna d’elles, és com escriure una pluja d’idees.

Aquells cantautors que a mi en especial m’agraden, amb les seves lletres reivindicatives o que parlen d’amor, acompanyats de les seves guitarres o cantants que passen a escriure un llibre de poesia, com el cantant Marwan.

Els seus concerts són més íntims, per això els fan especials. Sempre hi ha una història en cada concert. Alguns cantants no són comercials però ells saben molt bé com arribar al seu públic i omplir les sales.

Sempre intento posar música d’autor a la meva vida com per exemple Marwan, Ismael Serrano, Dani Flaco o Andrés Suárez, entre altres.

Posem-li una cançó d’autor a les nostres vides, segur que en trobarem alguna amb la que identificar-nos. ¿Quina és la teva? La meva és “Palabra por palabra” de Marwan, entre d’altres, perquè jo no em podria quedar només amb una.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *