CREU I RATLLA A L’EQUIP DE CARLO ANCELOTTI

Qui podia predir que, després d’un inici de temporada tan il·lusionant a la “casa blanca” madrilenya amb la que anaven a menjar-se el món, acabarien tenint un final així?

Segurament, el fet d’haver aconseguit l’esperada desena Champions League de l’anterior campanya, es pensarien que, al començar la present temporada, la resta de títols caurien com fruita madura, i els que han caigut han estat ells.

S’ha de reconèixer que l’equip madridista ha sabut disputar-li el lideratge del campionat nacional, en un dels polsos més atractius de la competició lliguera, al Barça de Luis Enrique, al menys fins a les últimes trobades

Fora de la Champions, eliminats per la Juventus després d’haver guanyat les seves trobades apurant el marcador, i amb la Lliga fora del seu abast, encara quedant-li ambdós cartutxos a la recàmera de la seva escopeta de “fira”, són conscients de que han quedat en evidència davant de la seva afició.

A diferència del final de la pel·lícula “Titanic”, el vaixell madridista s’acaba enfonsant amb el capità i amb tota la seva tripulació al complet, en la que els únics que han saltat a temps han estat els seus propis aficionats.

El club que presideix Florentino Pérez, necessita tota una reconstrucció perquè, ja no només ha de recuperar la il·lusió, sinó també per reprendre la confiança perduda de la grada del Santiago Bernabéu.

Ara, més que mai, necessiten fer creu i ratlla en l’equip de Carlo Ancelotti, i molts ens temem que faran neteja al vestuari sense miraments. El tècnic italià té totes les paperetes per ser el primer en marxar, igual que el propi Casillas, així com les possibles vendes de Cristiano i Bale.

Vénen molts canvis, igual que de cares noves, de cara al pròxim curs, si el que pretenen és seguir amb la idea d’acabar amb la nova hegemonia blaugrana, tot i que encara no hagin guanyat res. I per això, l’“ésser superior”, com molts denominen al seu president, Florentino Pérez tornarà a treure a passejar el seu talonari i ja està rastrejant el mercat com si per ells la temporada ja hagués acabat.

Potser haguessin preferit que el tema de la vaga hagués prosperat, almenys perquè no se’ls hagués allargat més la seva pròpia agonia.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *