AQUESTA ÉS LA CRÒNICA D’UN BARÇA QUE FA HISTÒRIA

Aquesta és la història d’un equip que va començar la temporada segurament amb moltes incerteses i amb molts dubtes, conscients de que la reconstrucció de la plantilla era més que necessària.

L’arribada de Luis Enrique va venir presagiada de moltes expectatives, i que fins i tot va dividir bona part dels seus directius.

Només en una cosa sí que coincideixen, tant el seu president Josep Maria Bartomeu, l’equip, com el propi Luis Enrique, tenien el somni d’aconseguir la triple corona: Lliga, Copa del Rei i la Champions League, i amb aoxò, fer més gran la seva història.

Si bé és cert el que es sol dir, aquell de que els somnis es fan realitat i així ha estat. Ja podem despertat d’aquest somni perquè l’ansiat triplet ja l’hem aconseguit.

És evident que aquesta és la crònica d’un Barça que fa història, en el que tot rival que s’enfronta a ells acaba rendint-se davant de l’evidència.

Això és només el principi d’una nova etapa exitosa amb altres grans títols que tenen en ment: així com la Supercopa d’Espanya i la Supercopa d’Europa, a més del Mundial de Clubs, que d’aconseguir-ho, hauran assolit l’excel·lència de la millor temporada de Guardiola.

Perquè només el millor equip del món es fa més fort tenint també a la millor afició del món. En certa manera, els tres títols importants els ha guanyat la plantilla blaugrana. Però, són tan seus com dels propis aficionats i, tots junts, si seguim en la mateixa línia seguirem sent invencibles. s els ha guanyat la plantilla asuardiola. l’omnis es fan realitat i aixi amb aox. dubtes, conscients de que la reconstrucci cas

Perquè ser del Barça avui en dia és tot un orgull, portar els nostres colors allà on vagin. Si al mateix temps gaudim del seu joc és tot un plaer veure com fan més gran la seva història més recent. Això és el que els converteix en una llegenda viva del nostre esport.

*Text original castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *