EL BARCELONISME DESPEDEIX AL MÉS GRAN, GRÀCIES XAVI!

En la història daurada més recent del club barcelonista, hi ha un altre nom que serà recordat per l’eternitat i que, igual que en el seu dia es van acomiadar de can Barça altres il·lustres amb ADN Barça com Guardiola, Víctor Valdés i Carles Puyol, ara li ha tocat a Xavi Hernández provar sort en altres lligues.

Tots coincidim en què per molts ha estat i serà per molt de temps una llegenda viva de l’equip blaugrana, que a les seves 17 temporades en la plantilla, s’ha emportat tots els títols aconseguits i per aconseguir, i amb un últim triplet històric.

Tot un exemple a seguir per moltes joves promeses de La Masia. I el comiat amb la seva afició, no és només un simple homenatge, és tot un reconeixement a la seva carrera esportiva, així com personal, al club que el va veure néixer esportivament.

Als seus 34 anys, el propi Xavi és conscient que ja ho ha guanyat tot, tant en el seu Barça com en la selecció espanyola, per el que ara és moment de viure noves experiències, que li serveixin per formar-se i torni convertit en un futur pròxim entrenador de la entitat catalana.

És evident que, tant la resta dels equips que formen part del campionat nacional, com el barcelonisme, acomiadem al més gran. Tan sols ens queda per dir gràcies Xavi! I et donem les gràcies simplement per ser com ets. Ja no només per ser tot un mite com a futbolista, tot un referent per a les pròximes generacions, sinó també perquè com a persona et mereixes tot un monument.

Tot sembla indicar que serà Iniesta la persona, que juntament amb Messi, continuï amb el lideratge que Xavi ha deixat orfe a l’equip.

Els xeics dels “petrodòlars” de Qatar ja podran presumir d’haver-se emportat a tot un símbol del nostre futbol actual, un dels jugadors que fa escola allà per on passa.

Perquè a Xavi Hernández, tan sols ens queda per dir-li que molta sort i que estem segurs que allà on jugui seguirà triomfant. Perquè només els escollits tenen aquella estrella que no s’apaga mai, i ja ho saps, les portes de can Barça les tindràs sempre obertes.

*Text original castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *