Ja ha arribat l’estiu

Es nota en l’ambient i es veu als nostres carrers de la ciutat comtal: les nostres terrasses ja comencen a estar en el seu millor apogeu. Les anades i vingudes de ciutadans, tant d’aquí com turistes amb les seves respectives maletes, a més de gent gran i d’altres edats al sol en els nostres bancs.

És evident que n’hi ha prou amb suportar com es pugui la calor diària per poder dir alt i clar que ja ha arribat l’estiu, amb tot el que comporta. Som molts els que pràcticament ja veiem les vacances a la cantonada.

Tots coincidim en una cosa i és que no hi ha estiu millor que el nostre, mostra d’això és que podem presumir de tenir les millors platges. A més de comptar també amb les millors piscines municipals, els millors i més bells racons de la nostra ciutat, comptem també amb tot un ventall d’activitats, per a l’oci i gaudi de la nostra gent.

Com en cada temporada estival no podran faltar les nostres cançons de l’estiu, en les nostres discoteques espanyoles d’aquells llocs on estiguem estiuejant.

A tot això i en referència a aquestes cançons que he anomenat, i digueu-me nostàlgic o bé clàssic si voleu, però jo em pregunto què ha estat de Georgie Dann?

Una altra d’aquestes coses que no s’obliden mai i que també és d’aquesta època són aquells amors que en principi solen durar el que duren les vacances i després si t’he vist no me’n recordo.

Per ara anem aguantant el que podem i si pot ser centrar-nos en el que realment importa: la nostra feina de cada dia. Perquè només d’aquesta manera gaudirem encara millor del nostre temps de vacances. Amb la satisfacció d’haver complert amb el nostre deure i d’aquesta manera tornar a la rutina, amb els deures fets. Segurament serà la millor forma de superar aquest temut síndrome que ens sol perjudicar a finals d’estiu. I per sort encara queda molt perquè això succeeixi.

* Text original en castellà.

Foto: freeimages.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *