SOLIDARITAT PER ALS FOGONS

El passat dilluns 8 de juny, va tenir lloc a la seu de la Fundació Catalana Síndrome de Down l’acte de lliurament de 16 lots d’utensilis de cuina, donats per Clàudia Venosta, mare d’una nena amb la síndrome de Down i vinculada a l’empresa fabricant d’articles de parament BRA.

Cada lot constava de dues paelles, dues olles i dos cassons d’acer inoxidable, tots ells destinats als usuaris amb menys recursos econòmics del Servei de Vida Independent “Me’n vaig a casa” de la Fundació. A l’acte, a més dels 16 beneficiaris, hi havia presents Pep Ruf, coordinador del Servei de Vida Independent; Katy Trias, directora general de la Fundació Catalana Síndrome de Down i Màrius Peralta, director de serveis de la Fundació.

El regal que Clàudia Venosta ha fet a la Fundació, de ben segur que els 16 afortunats que l’han rebut, el gaudiran entre fogons. Doncs que sigui per molts anys i gràcies, Clàudia, per tan magnífic gest de solidaritat.

*Text original

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *