Els poders naturals tenen poders màgics!!!

No sabem d’on venim, tampoc saben on anem. El que sí que podem saber és que depèn del que tinguem entre les nostres mans ens fa sentir més poderosos, sense tenir poders màgics.

Som més febles del que ens pensem?

Ens fa por ser-ho?

No som prou conscients que la natura és molt poderosa i molts cops ho ignorem rotundament.

Quan desperta un dels molts fenòmens naturals poderosos ens aterrim i no tenim pas recursos per combatre’l.

La natura és sàvia, la natura és complexa, la natura és poderosa.

Els fenòmens naturals poderosos són: els tsunamis, els terratrèmols, els huracans, les turmentes de sorra, les llevantades, les riades, entre molts d’altres.

La humanitat sempre mira de millorar, però hi han coses que per molt que es pensin, es preparin i es meditin mai n’hi ha prou perquè la natura té molta força, molt de poder i saviesa.

En un dels llocs on queda molt reflectit és en una pel·lícula que ara han tret a la cartellera que es diu San Andrés. La pel·lícula tracta d’una situació de canvis naturals en la qual les persones cauen com a mosques per la falta de: preparació? Previsió? Meditació?….

Un altre bon exemple de pel·lícula, basada en fets reals, és Lo Impossible.

Dos grans pel·lícules que han commogut a un gran públic cinèfil. Molts d’ells han sortit d’una manera o d’una altra tocats per la seva espectacularitat cinematogràfica.

Jo només he pogut veure la de San Andrés amb la meva parella. Realment m’ha impressionat força però no he sortit impactat perquè portava unes hores mentalitzant-me del que anava a veure i al final podria dir que m’ha impressionat poc.

El que sí que vull remarcar és que la natura té molta força, molta més de la que ens pensem i si no ens hem de preparar pel que pugui passar.

Hem de ser conscients del que tenim entre mans i cuidar-ho i mimar-ho perquè no s’alteri més del compte i puguem tenir de tot en tot moment.

Cuidem la natura, que és molt sàvia.

* Text original.

Foto: wikipedia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *