FINS SEMPRE IKER CASILLAS. GRÀCIES PER TOT L’ACONSEGUIT

Al final es confirma el que molts donaven per fet, i el que al mateix temps l’aficionat madridista no ha tingut més remei que acceptar per molt que li pesi.

Evidentment sobren les paraules amb la imatge que tots hem vist en la roda premsa en el seu comiat oficial: sol, plorant i sense el just reconeixement que es mereixia.

És per això que a tot aquell seguidor de l’espectacle que genera el nostre futbol el trobarà molt a faltar. I no és per menys, perquè és ara quan neix la llegenda d’un porter que bé mereix un monument.

Un extraordinari futbolista que ha sabut estar a l’alçada d’una plantilla tan exigent com ha estat fins ara la seva, i alguns coincidiran amb mi que com a persona no té preu, que no es pot pagar amb diners.

Perquè els 25 anys de la seva carrera estan plens dels millors títols europeus, i és molt segur que no oblidarà la seva primera Eurocopa 2012. Així com tampoc oblidarà el seu primer mundial amb la selecció espanyola, ni la “desena” champions amb l’equip merengue.

Ara el Porto portuguès serà la seva nova llar, esperant també que segueixi aconseguint nous èxits, ja siguin professionals com personals.

Tan sols ens queda per dir allò de ¡fins sempre Iker Casillas i gràcies per tot el que s’ha aconseguit!, per a nosaltres sempre tindràs les portes obertes. Però ja saps que sempre seran aquelles per les que s’entra i es surt amb tots els honors.

Sempre que al que fins ara ha estat el teu president no li agafi també per esborrar el teu brillant palmarès a la casa blanca madrilenya.

I nosaltres, als que ens agrada la teva manera de jugar a més de tots aquells que t’ idolatren, no ho permetrem.

* Text original en castellà.

Foto: wikipedia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *