L’EQUIP DE REDACCIÓ D’ÈXIT 21 TANCA PER VACANCES

Com és habitual en aquesta època estival ara és quan tots els cursos de la Fundació Catalana Síndrome de Down van acabant, i fins al setembre viurem el nostre temps d’oci allà on estiguem estiuejant.

Pel que és evident que la nostra revista digital Èxit21 tanca també per vacances. Ara és el millor moment per fer balanç de tot el que hem aconseguit fins ara.

Fa 4 anys la revista Èxit21 va començar sent una il·lusió compartida d’unes persones amb síndrome de Down i altres dificultats, ja siguin físiques així com psíquiques.

En qualitat de redactors teníem la missió de a través dels nostres articles així com amb les millors entrevistes, transmetre per mitjà de la informació i la comunicació al ciutadà del carrer que som tan capaços com ho són ells o fins i tot més de donar la nostra pròpia opinió del que ens passa en el nostre entorn, així com en la mateixa societat, que és de tots.

A dia d’avui la mateixa revista ha sabut adaptar-se als nous temps amb el rigor i l’ètica periodística que ens caracteritza, però amb la mateixa il·lusió i la missió dels nostres inicis.

Ara podem presumir de ser més professionals que al principi seguint amb les mateixes ressenyes periodístiques, i fins i tot hem millorat les entrevistes, a més de posar-nos al dia amb les portades de la premsa escrita.

Seguim unes noves pautes de treball que fan que cada setmana siguin molts més els seguidors que ens segueixen des de les xarxes socials.

Ara sí que podem dir que ja som importants, per la qual cosa podem presumir de pertànyer a un mitjà que a més d’informar, comunicar i educar, també ens hem convertit en la veu del poble.

Entre d’altres, aquesta és la grandesa de Èxit21, i cal seguir per aquest mateix camí per seguir fent-nos el nostre lloc en la societat actual, perquè 4 anys no són res amb la nova missió d’arribar complir altres 4 anys més sent l’equip que som.

* Text original en castellà.

2 Comments on “L’EQUIP DE REDACCIÓ D’ÈXIT 21 TANCA PER VACANCES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *