PAMPLONA ES PREPARA PER LA SEVA FESTA GRAN: ELS SANFERMINES!

Si hi ha un lloc en la nostra geografia espanyola que ho sol donar tot per les seves festes tradicionals, i encara més si porten anys i anys de celebració i ningú s’ho vol perdre, aquest lloc és Pamplona.

Al marge de tota polèmica que solen promoure totes aquelles campanyes antitaturines, és evident que no podran amb un costum que ve generació a generació, pràcticament des dels inicis de la seva història.

Un any més tornarà omplir els seus carrers de color, però sobretot de gent de tots els països vindran per viure-ho en primera persona.

Pel que és evident que Pamplona es prepara per a la seva festa gran els sanfermines !. Però està clar que els pamplonesos no només poden presumir d’un dels festejos més populars, ja que també compten amb els racons més bonics, una de les millors gastronomies i cal tenir en compte que fins i tot dos dels actors més consagrats de Hollywood han trepitjat el seu territori, com són actors de la talla de Tom Cruise i Cameron Díaz.

A partir de dimarts viurem tota una setmana dels millors encierros: alguns estaran allà per després poder explicar-ho ja sigui corrent amb els toros darrere d’ells, o com els que estaran veient des de la barrera i molts altres des del seu televisor.

Així doncs ja tot està a punt, la seva gent ja ha engalanat els seus carrers, un últim repàs als morlacos perquè no els falti de res. Però fonamentalment estarem molt presents al chupinazo, el que ve a ser el tret de sortida.

També cal destacar que igual que altres cèlebres festivitats s’estan modernitzant, de manera que els propis sanfermines no seran menys i els podem seguir per internet.

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *