QUè LI ESTÀ PASSANT A LEO MESSI?

No pretenem ni de bon tros encendre les alarmes de Can Barça, just ara que estan en plena campanya electoral per ocupar la butaca presidencial. Ni molt menys volem preocupar a l’aficionat que l’idolatra, però evidentment no deixa de ser preocupant.

Sense pretendre ser alarmistes tot ni tampoc volem difondre una falsa “crisi” del crac argentí, però la veritat és que a Leo Messi l’està perseguint un malefici amb la seva selecció.

Li va passar davant Alemanya en l’últim mundial i ara ha vist com el seu propi company Claudio Bravo li treia la seva anhelada Copa Amèrica. Ara haurà de donar-ho tot per l’Eurocopa 2016, amb el permís de la selecció espanyola.

Tots coincidim que quan l’acompanyen Neymar, Luis Suárez i la resta de companys és imparable, ningú s’atreveix a prendre-li el regnat, ja sigui tant a Europa com en el campionat nacional.

Però el moment en que es posa la samarreta albiceleste i fins i tot malgrat que ningú li discuteix el seu lideratge, la veritat és que no ho gaudeix com quan porta la samarreta blaugrana. Potser li canviaria la sort portant sota de la samarreta argentina.

Igual podria ser precipitat però els que som més seguidors d’ell, ens preguntem què li està passant a Leo Messi? Volem pensar que només és una mala ratxa i per tant tornarà a ser el mateix que es va endur Copa, Lliga i Champions amb el Barça.

I és que per molts dels seus compatriotes, pel fet de ser un mite tant al seu país com a la Ciutat Comtal, és possible que sigui massa pressió per a ell sol.

Igual és el preu que ha de pagar per ser l’hereu natural d’una altra llegenda viva del nostre esport com ho va ser i seguirà sent encara que ja no estigui en actiu el gran Diego Armando Maradona.

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *