ÀNIM MESSI, ESTEM AMB TU!

Es confirma la pitjor notícia per a l’aficionat barcelonista i fins i tot per a la majoria d’aquells als que ens enlluerna la seva forma d’entendre el futbol. El crac argentí Lionel Messi ha patit una lesió de genoll, la “màquina” haurà d’estar 2 mesos desactivada.

Amb aquesta lesió soferta davant la U. D. Las Palmas porta ja 14 lesions des dels 10 anys que fa que juga al primer equip. Pel que resulta preocupant doncs amb ell, la plantilla blaugrana porta ja 11 lesionats en el que portem de competició.

Pel que segurament el que ve a ser a la preparació física del club tornarà a quedar en entredit, ja que en aquest cas tant l’uruguaià Luis Suárez així com el brasiler Neymar hauran d’assumir el lideratge de la plantilla, que amb els seus gols hauran de tirar endavant les pròximes trobades per disputar.

Qualsevol baixa en la plantilla blaugrana ve a ser igual d’important, però evidentment l’absència de Messi és la més destacable. Per sort la plantilla està preparada per seguir endavant i per tant també sap guanyar sense haver de patir la “Messidependència“.

Tots aquells a qui ens agrada l’espectacle i la resta d’equips que formen part d’aquesta lliga ens unim per dir-li “Ànim Messi, estem amb tu!”, Perquè 2 mesos passen volant i aquí estarem per tornar a gaudir del millor jugador de món.

* Text original en castellà.

Foto: wikipedia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *