EL RACÓ DEL BON CINEMA: “ANACLETO AGENTE SECRETO”

Als nostres cinemes ha arribat des del passat 4 de setembre, dia de la seva estrena, una d’aquelles pel·lícules que solen acabar als Goya, a més d’enganxar al seu públic més fidel.

Evidentment no és James Bond ni tan sols tan caspós com Torrente, però té els seus propis mètodes. De fet, tot i haver molts i molt bons actors espanyols per a aquest paper està clar que Imanol Arias només n’hi ha un. I ningú millor que ell per ficar-se al personatge de “Anacleto agente secreto”. Segurament entraria en totes les travesses per al guardó com a millor actor.

La pel·lícula compta també amb tot un elenc de grans actors, que gràcies a ells fan d’aquesta cinta la millor de la cartellera. Quim Gutiérrez interpreta el paper del fill de l’agent secret. A més compta amb Rossy de Palma, Emilio Gutiérrez Caba, Alejandra Jiménez, Andreu Buenafuente, Berto Romero i fins i tot Jose Corbacho, a més d’Eduardo Gómez i Daniel Roig Bonilla.

També cal esmentar els escenaris d’exteriors a més d’aquelles escenes de persecucions de carrer, que ens conviden a viure moments trepidants, igual que han tingut altres esfereïdores.

Evidentment el nostre cinema espanyol pot presumir tot i la crisi de comptar amb les millors pel·lícules, independentment de les dures crítiques dels experts, de manera que ara més que mai necessiten el suport incondicional de tots aquells que promovem la cultura.

Amb la unió com a única força de tots aquells als quals ens agrada el nostre cinema, farem que tinguin el lloc que es mereix davant el poder que exerceixen els “gegants” de les superproductores americanes.

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *