L’EQUIP DE LUIS ENRIQUE TORNA AL BON CAMÍ

Després de les quatre primeres victòries del campionat, els aficionats més positius es pensaven que seguirien guanyant els partits de carrer, fins i tot ells mateixos es veien capaços de l’impossible fins que van arribar a l’estadi del Celta de Vigo.

Igual que un castell de cartes van caure del tot, i davant seu un equip gallec que va saber quina tecla tocar per no deixar que el Barça marqués.

Com era d’esperar han sabut aprendre dels errors, i han tornat a posar el comptaquilòmetres a zero per tornar a reenganxar-se a les victòries consecutives.

I per això Luis Suárez ha agafat les regnes de l’equip en la contesa que els enfrontava a la U.D . Las Palmas, que ha hagut d’exercir de Messi, qui als 9 minuts va caure lesionat.

Del que s’ha vist del partit disputat es poden treure dues conclusions, una positiva: els 3 punts aconseguits amb els que torna a recuperar el liderat provisionalment, malgrat un resultat que podria haver estat millor.

I l’altra conclusió, més negativa: després de la lesió, l’argentí queda fora 2 mesos, per la qual cosa es tornen a encendre totes les alarmes precisament ara que ve una setmana decisiva tant a la Champions com a la Lliga.

Després d’aquesta nova victòria a la Lliga podem dir clarament, si no tornen a ensopegar, que l’equip de Luis Enrique torna al bon camí.

La setmana que ve i amb el mateix horari de sobretaula s’enfrontarà a un Sevilla en hores baixes, però a la que et descuides et pot sorprendre, com a la final de la Supercopa d’Europa.

Pel que és evident que es presentarà un d’aquells partits que, depenent del marcador, l’espectacle està assegurat, més tenint en compte que els sevillans tenen ganes de revenja. Clarament que amb aquests al·licients no faltarà ningú a la cita.

* Text original en castellà.

Foto: wikipedia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *