QUI VA DIR QUE AQUESTA LLIGA NO LA GUANYARÀ EL BARÇA?

És cert que el campionat nacional no ha fet més que començar i, sense pretendre llançar les campanes al vol abans d’hora, la veritat és que el Barça de Luis Enrique ja ha fet el seu primer ple de la lliga.

Tenint en compte que han tingut un inici de la competició difícil enfrontant a l’Athletic, al sempre complicat Màlaga i al mateix Atlètic, i malgrat haver patit més o menys, ja compta les seves primeres trobades amb victòries.

Segurament que en referència a l’arbitratge d’aquestes jornades ja disputades hi ha qui es pregunta, ¿qui va dir que aquesta lliga no la guanyarà el Barça?

La pregunta queda a l’aire i hi haurà qui es posicionarà a favor o en contra de qui hagi fet aquest tipus de comentari, evidentment la divisió d’opinions alimentarà més o menys el debat.

El més segur és que abans o després perdran alguna contesa, encara que a nosaltres ens interessa que si ha d’arribar sigui més tard que d’hora, tot i que ja s’encarregaran ells que aquestes suposades derrotes de Lliga no arribin, nosaltres confiem en ells.

D’antuvi el balanç del que hem vist fins ara no podia ser més positiu, i aquest és el camí a seguir per molt complicades que siguin tant les trobades que han de venir, així com els mateixos contrincants.

Ja d’entrada el primer partit de Champions League ja està al caure enfront de la Roma i el proper cap de setmana contra el Llevant, que a priori no hauria de ser complicat per aconseguir la victòria però que tampoc volem que sigui massa fàcil, ja que d’aquesta manera tindria més mèrit emportar-se els 3 punts.

El més bonic és que es pugui veure un enfrontament d’igual a igual amb les mateixes possibilitats d’aconseguir l’objectiu per ambdues parts, perquè només d’aquesta manera és com millor es gaudeix de l’espectacle que genera el nostre futbol espanyol.

* Text original en castellà.

Foto: freeimages.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *