ÀNIM JOHAN, ESTEM AMB TU!

Els pitjors auguris s’han complert amb la notícia que el gran mite del barcelonisme com ho ha estat l’holandès Johan Cruyff té la malaltia del càncer de pulmó. Ha commocionat tot el seu entorn.

Als seus 68 anys d’edat, i des que va patir la seva primera intervenció l’any 1991 en cor i que li van haver de posar un doble bypass, fins a l’actualitat, s’ha mantingut estable. Fins a aquesta segona recaiguda, que l’ha portat a ingressar.

Alguns recordaran aquell espot publicitari de la campanya contra aquesta malaltia donant cops de peu a un paquet de tabac, igual que la kriptonita per “superman”, la nicotina va ser la seva pitjor addicció.

El mestre i creador del gloriós “Dream Team” que tants títols ha acumulat, fins a la data ha estat el tècnic que més temps ha durat a la banqueta del Camp Nou.

Igual que també ho va donar tot en els seus anys daurats com a futbolista, està rebent suports dels pesos pesants del club blaugrana.

Jo també m’uneixo a ells igual que a tots aquells que l’idolatren i li dic ‘ànim Johan, estem amb tu !, perquè tu pots amb això i molt més.

I perquè encara són moltes joves promeses que estan esperant els teus més savis consells per convertir-se en les pròximes noves estrelles del primer equip.

* Text original en castellà.

Foto: wikipedia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *