RAÚL GONZÁLEZ BLANCO, EL SÍMBOL DEL MADRIDISME, ES RETIRA

Són molts els espectadors del bon futbol, ​​de la mateixa manera que el mateix aficionat madridista que s’han “commocionat” davant la notícia que l’exmadridista Raúl actualment al Cosmos novaiorquès, ha anunciat que ja s’ha posat una data determinada per a deixar de jugar definitivament. El seu últim partit oficial serà el 7 de novembre.

Als seus 38 anys d’edat i després d’haver aconseguit una irreprotxable trajectòria que ja molts la voldrien, s’ha convertit en el “successor” d’un altre gran mite com ho va ser Alfredo Di Stefano.

Mirant en el temps són molts els madridistes nostàlgics els que li recorden en el seu debut als 17 anys, la primera vegada que va trepitjar l’estadi del Santiago Bernabéu. Van ser molts els que li pronosticaven un gran futur.

El seu pas per Alemanya, Qatar i ara Estats Units ha fet encara més gran la seva particular llegenda, sense oblidar-nos que durant un temps va ser l’estendard de la millor selecció espanyola que molts espanyols recordem.

Com a futbolista la veritat és que no té rival, i els que millor el coneixen opinen que el que té de professional així com de persona és indiscutible.

Nascut a Madrid el 26 de juny de1977 Raúl González Blanco, el símbol del madridisme es retira. Segurament alguns coincidiran amb mi que es mereix el major dels reconeixements, que passi a la història i, perquè no dir-ho, a les pàgines daurades del club de Chamartín.

Evidentment als madridistes d’ahir i avui tots coincidiran que el somni daurat de molts seria veure-ho algun dia no molt llunyà assegut a la banqueta i dirigint l’equip que un dia el va veure créixer futbolísticament.

* Text original en castellà.

Foto: wikipedia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *