30è aniversari de la sala Galileo Galilei

Si vas per Madrid no et pots perdre els concerts a Galileo Galilei per les experiències úniques i màgiques que ofereix aquesta sala històrica. La seva inauguració va ser a l’octubre de 1985 a l’antic local del cine Galileo.

Als seus inicis, amb tot just dos o tres concerts a la setmana, era un lloc de trobada on prendre una copa i xerrar mentre escoltaves bona música gaudint de la gran nit madrilenya.

Les parets d’aquest històric local han estat testimoni d’interessants exposicions de fotografia i de pintura on els artistes amateurs podien donar-se a conèixer. Actualment, en aquestes mateixes parets s’exposen les diferents fotografies dels molts artistes que han passat per l’escenari de la mítica sala Galileo Galilei.

La sala és un punt d’encontre d’artistes, sobretot de cantautors i poetes, que tenen l’oportunitat de cantar les seves cançons, presentar els seus discos o, fins i tot, recitar els seus propis poemes.

Grans cantautors i escriptors han passat per Galileo Galilei com, per exemple, Luis RamiroDiego OjedaPez MagoRafa PonsAndrés SuárezCarlos SalemFran FernándezIsmael SerranoTontxuMarwan o Samir Abu-Tahoun Recio, entre molts altres perquè seria una llista molt llarga.

Des del 1986, la popular sala és seu del premis “Gustavito” que atorga l’escola i teatre Metrópolis-ce. Aquests guardons permeten recordar l’origen cinematogràfic de Galileo Galilei.

*Text original en castellà.

Foto: Indyrock.es

One Comment on “30è aniversari de la sala Galileo Galilei

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *