El primer clàssic de la temporada se l’adjudica el Barça

Tot estava preparat per la gran cita, amb l’estadi Santiago Bernabeu ple fins la bandera i amb un ampli dispositiu policial amb 2.500 efectius i amb 170 països disposats per gaudir de l’espectacle en estat pur.

El tècnic madridista, Rafa Benítez, tenia l’escomesa de vèncer el conjunt blaugrana. La derrota contra el Sevilla no li deixava cap altra opció si volia conservar la cadira de la banqueta de la casa blanca. Però lluny de fer el millor partit del que porten de competició, l’equip madrileny ha quedat en evidència davant una afició que no va trigar a demanar el seu cap i la dimissió imminent de Florentino Pérez.

El primer clàssic de la temporada se’l va adjudicar el Barça amb una altra clara demostració del seu potencial i amb la tornada d’un Leo Messi que, sense marcar, va realitzar un partit tal i com estava previst.

El crack blaugrana va veure com Neymar i Luis Suárez estan clarament preparats per heretar la seva corona; i que Andrés Iniesta segueix sent tot un referent que està més que preparat per heretar la batuta de Xavi Hernández com a director d’orquestra.

L’equip merengue va patir en les seves pròpies carns una de les seves pitjors humiliacions davant d’una plantilla blaugrana que li va tornar a donar una lliçó. Els van fer veure que el joc col·lectiu és més efectiu que el joc que juga a la seva bola.

Tot i que no es va jugar res important, el cert és que ara cada un està en el lloc on li correspon. El Barça de Luis Enrique posa terra pel mig amb sis punts d’avantatge i van llançats cap al títol. Mentrestant, els blancs ja s’estan plantejant donar l’alternativa a Zinedine Zidane; per la qual cosa el divorci amb Benítez és més que evident. Encara que contra tot pronòstic, el propi Florentino Pérez, l’ “ésser superior” per a molts, seguirà confiant en l’entrenador madrileny. Així, doncs, segurament li donarà una nova oportunitat per poder demostrar el que sap fer, potser enlluernat pel seu brillant palmarès, encara que hagi de posar la presidència a les seves mans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *