Leo Messi ja està a punt pel clàssic

A les acaballes de la setmana de la “transició” blaugrana marcada per l’aturada de la lliga deguda als partits de les seleccions, som molts els aficionats blaugrana que esperem amb ànsies el moment d’assaltar l’estadi Santiago Bernabéu.

Però sembla ser que no som els únics que desitgem que es disputi aquesta comtessa, perquè el propi Leo Messi també hi vol ser. La il·lusió de tornar-lo a veure vestit de curt és unànime.

Així, doncs, tots ho compartim. És evident que amb la ratxa ascendent de Neymar i Luis Suárez, li posem la cirereta amb la tornada del crack argentí. El “trident” ja no pot ser més letal.

A falta d’unes hores per la gran cita dels dos grans en el feu merengue i si no hi ha cap contratemps de darrera hora, podem dir que Leo Messi està a punt pel clàssic.

Hi ha qui considera que el jugador potser s’ha precipitat ―o potser no―, però suposem que és conscient del risc que corre d’una hipotètica recaiguda. El cert és que la última decisió la té ell.

Contra tot pronòstic, tots coincidim que, amb la lògica per davant, Messi hauria de començar a la banqueta. Més que res perquè no hagi de patir més del degut; doncs del contrari, els dos mesos de rehabilitació no haurien servit de res.

I d’aquesta manera donar-li uns minuts a la segona part i poder gaudir del seu joc, doncs és evident que se li donen bé els clàssics en camp contrari, com així es demostra de les seves darreres visites.

És molt provable que aquest partit en concret no sigui decisiu perquè encara queda molta competició per disputar. Però en una cosa sí que coincidirem: que l’espectacle es viurà intensament en ambdues banquetes. Per a Rafa Benítez serà la primera vegada que s’enfronta al Barça com a entrenador blanc i està obligat a guanyar donat que cada cop té menys crèdit.

*Text original en castellà

Foto: Frasesdefutbol.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *