El que més espanta per Halloween és el Barça

Podríem estar buscant les millors disfresses per a la nit dels morts vivents, però el que més espanta són les caretes. Els propis jugadors del Getafe ho podrien corroborar: únicament veure Luis Suarez o Neymar va ser suficient per viure el pitjor dels malsons. I el pitjor no només va ser això, sinó que a més els van tornar a donar carabasses.

Evidentment, a la plantilla blaugrana solen habitar els millors “mostres”. L’única manera que tenen per espantar a les seves “víctimes” són els gols i guanyant els partits, raó per la qual passem olímpicament de trucs i tractes.

Tots coincidim que tant l’uruguaià Luis Suarez com el brasiler Neymar estan sent decisius en el que portem de competició, com així ho demostra el seu lideratge a la taula de golejadors.

Pel que fa a la contesa esportiva, el cert és que fins el minut 35 el Barça no va saber com inaugurar el marcador davant un Getafe ben posicionat però sense encert de cara a porteria. I és que és sabut que és un d’aquells equips que costa molt guanyar. No seria fins el minut 57 de la segona part quan Neymar acabaria sentenciant un partit al que clarament no li va faltar de res.

També cal mencionar el treball de tot l’equip, ja que cadascú en la seva posició ha fet que aquests tres punts hagin estat possible, destacant tant a Claudio Bravo, que ha tornar a tancar la porteria amb pany i forrellat; i un Sergi Roberto, que s’ha guanyat a pols la titularitat en el clàssic.

Traient conclusions del que es va veure a l’estadi Coliseo Alfonso Pérez, segurament hi haurà qui torni a coincidir amb mi que el que realment espanta per Halloween és el Barça.

*Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *