Sempre ens quedarà París!

Al llarg de la nostra història negra sempre ens quedaran a la memòria aquelles tragèdies que van donar la volta al món: des del 7J a Londres, passant per les torres bessones als Estats Units i sense oblidar l’11M a Espanya.

Però, sens dubte, el que va passar fa uns dies a França ha estat un dels cops més durs que recordarem durant molt de temps. Deixant de banda les disputes internes de la classe política ―amb la independència de Catalunya inclosa― avui tots anem en el mateix vaixell.

Espanya es vesteix de dol i ens solidaritzem amb els familiars de les víctimes d’un nou episodi del terrorisme més vandàlic. Tots els espanyols hi donem el condol més unànime.

Tot l’esport en general, igual que tots els alts càrrecs que ens governen, així com els de la crònica social, ens unim amb el mateix missatge i els fem arribar les nostres condolences als veïns francesos.

Per una vegada canviarem el nostre himne nacional en els actes oficials per escoltar la Marsellesa en memòria dels morts de la tragèdia; dels que van viure el seu propi malson i no precisament perquè fos “divendres 13”.

Si aquí vam poder acabar amb l’organització criminal ETA, sabent que la unió fa la força acabarem també amb els terroristes jihadistes. Qualsevol seguretat sempre serà poca per evitar altres massacres.

Mentre que tant polítics com gent de peu s’identifiquen amb la ciutat parisenca, jo rescato una de les frases més cèlebres del cinema i recordant la pel·lícula “Casablanca” ens reencarnem en el paper de Humphrey Bogart i diem allò de “sempre ens quedarà París”.

PS: Tota la redacció de la revista EXIT21 ens sumem a les condolences i enviem el nostre més sentit condol als familiars de les víctimes de la tragèdia de París.

Foto: EFE

*Text original escrit en castellà

One Comment on “Sempre ens quedarà París!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *