Superat l’examen, ara el Barça apunta al “Clàssic”

A diferència de la jornada anterior contra el Getafe, el Barça de Luis Enrique es sotmetia a la primera prova de foc: un Villareal molt posat en el seu típic paper d’os dur de rosegar.

I de fet així ho va demostrar durant els primers 45 minuts de la contesa a Can Barça, on els jugadors van suar de valent per obrir el marcador, com així ho demostren les moltes ocasions de gol que van tenir.

No va ser fins l’inici de la segona part quan una vegada més Neymar i Luis Suárez van obrir el pot de les millors essències i van donar un gir radical al partit posant al seu lloc al “submarí groc”.

Superat l’examen, ara el Barça apunta al “clàssic” i tindrà una setmana de “transició” aprofitant l’aturada de la Lliga provocada pels partits de seleccions.

Molts dels entesos coincideixen en afirmar que aquest primer Madrid-Barça de la temporada serà molt igualat. Potser sí o potser no, però el que és cert és que si fins al moment l’equip de la “casa blanca” era líder del campionat nacional era per tenir més encert de cara a la porteria; perquè si fos per joc és evident que deixa molt que desitjar.

A cada enfrontament entre els dos grans sempre hi ha polèmiques. I aquest no serà menys si recordem l’escàndol que s’ha anat generant amb l’embolic de certs favors arbitrals; fet que va provocar que hi hagi molts col·legiats que es neguessin a arbitrar el clàssic.

Amb aquest al·licient, d’entrada ningú se’l voldrà perdre, a excepció de Leo Messi, que segueix lesionat, i que fa que els merengues es creguin que pot ser més fàcil vèncer l’etern rival. Però jo d’ells no me’n refiaria perquè aquest Barça en estat de gràcia està preparat per donar la primera rebolcada. Però del que sí que estem segurs és que tornarem a viure espectacle en estat pur. I com diu Gerard Piqué, “aquests partits ens posen catxondos”.

Foto: Reuters

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *